Spolupráce:Viktor Johanis, Martin Chlanda
Adresa: Jana Antonína Bati 5648, Zlín, Česká republika
Projekt:2014-18
Realizace:2014-18
Užitná plocha:156 m2


zpět na článek
3 komentáře
Ehhh !!!
| 02.10.19 09:44
Hrklo ve mně. Nádhera!!! Čistý, kultivovaný, ničím nerušící prostor. Velice chválím.
Paráda...
Vích
| 03.10.19 08:34
Taková paráda a přitom taková blbost. Zajímaly by mne podchodné výšky, ten Zlín je dobře patafyzické město. Valašské New York City.
Výšky
Petr Janda
| 04.10.19 06:39
Asi myslíš podchodné výšky v dvoupodlaznich částech - jsou 2,05-2,10m, pocitově, vzhledem ke vztahu k otevřenému prostoru, bez problému příjemné. Včetně dramaturgie otvírání nižších částí do hlavního prostoru. Máme vyzkoušeno z lodních projektů...
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.