Projekt:2017-18
Realizace:2018-19
Užitná plocha:130 m2
Zastavěná plocha:96 m2


zpět na článek
3 komentáře
Klobouk dolů
Petr Jedelský
| 18.05.20 11:16
Kolem tohoto domu pravidelně procházím či projíždím. Měl své roky, ale i původní kouzlo. A když začala rekonstrukce, tak jsem očekával, že se původní vzhled znehodnotí. A jak jsem byl příjemně překvapen, že strana do ulice dostala velice citlivou úpravu, která by v celé ulici měla být ostatním vzorem. Nu a díky archiwebu je možná prohlídka interiéru i pohled ze zahrady. Smekám klobouk nad povedenou syntézou starého s novým. Moderního s tradičním.
Jo, to by šlo ...
Ladislav
| 19.05.20 11:19
Na první dobrou mám dobrý pocit. Obyčejnost, snad až dokonce pokora, svěží lehkost, násobek daru místa ... Mám rád, když člověk ví, odkud jde a kam vlastně míří ... Děkuji za pohlazení. L.
Super
Radomír Veselý
| 25.05.20 08:24
Tohle se povedlo! Čisté, s respektem k původní podobě. Ničím to nekřičí, co je změněno dostalo novou podobu. Gratuluji jak architektům, tak investorovi. Víc takových realizací. Přeji skvělé bydlení.
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.