Klientské centrum ABB

Klientské centrum ABB
Projekt:2016
Realizace:06 / 2016


Klientské centrum je vestavbou do stávajících prostor v parteru pronajímatelné administrativní budovy Delta v pražském BB Centru. Jedná se o místo sloužící svému uživateli k prezentaci, vedení schůzek a jednání: technicistně laděný interiér prezentuje zaměření firmy (elektrotechnika, robotizace, automatizace a energetika) i její černobílý vizuální styl. Pro vestavbu byly použity běžné materiály, výrobky a stavební systémy, které jsme pak doplnili na místě vyskládanou strukturou podhledu z instalačních elektro žlabů a stylizovanou grafikou polepů skleněných příček a stěn. Vzájemnou kombinací černých, bílých a kovových, resp. transparentních a plných ploch společně s jejich nasvícením, zrcadlením a odlesky vznikl tento abstrahovaný, nebarevný, mírně iluzivní prostor, záměrně eliminující v obdobných případech častý důraz na důležitost designu a materiality jednotlivých prvků.
0 komentářů
přidat komentář

Více staveb od Aulík Fišer architekti